|
|
|
|
| Vigyázzon! Hamisítják a Google AdWords levelét! |
| Writer : admin
Date : 08-05-14 13:25
Hit : 1726
|
|
| Trackback Address : http://www.quickheal.hu/bbs/tb.php/NEWS/20
|
|
A Google AdWords ügyfeleinek érdemes lesz odafigyelni, mert egy hamis, adathalász e-mail indult útnak.
Ma hajnalban kaptunk egy e-mailt, amelyben a Google AdWords volt megjelölve, mint feladó. Az üzenet tárgya: Account Reactivation (Számla újraaktiválás). A levélben arra hívják fel a figyelmünket, hogy ha nem frissítjük az adatainkat, akkor a hirdetéseinket hamarosan felfüggesztik. Az adatok frissítéséhez arra kérnek, hogy az alábbi linken jelentkezzünk be: http://adwords.google.com/select/login
A link viszont erre az oldalra visz: http://www.adwords.google.com.sliklikn.cn/select/Login
Ebből látszik, hogy ez az oldal hamis, és nem lehet más célja, mint az adathalászat. Ezen az oldalon ne jelentkezzen be, mert így az adathalászok hozzájuthatnak a személyes adataihoz.
Minden hasonló esetben ellenőrizze, hogy a link pontosan arra az oldalra mutat-e, amelyre kellene. Egy betű eltérés is azt jelenti, hogy az oldal hamis. Az adathalász e-maileket törölje ki.
|
 |
|
|